sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Kuulumisia

Meillä on tässä mahtunut viime vuoteen kaikenlaista hässäkkää...

Sabia-skinkki paljastuikin pojaksi. Näin ollen skinkinpoikasia ei ole meille tulossa, kunnes löydän jostain tyttöskinkin. Tämmöistä tämä näiden skinkkien kanssa on, kun sukupuolta ei tunnista edes omat lajitoverit...

Gekot eivät lisäänny tänä vuonna. Katsoin kaiken muuttostressailun (jouduttiin taas asunnosta toiseen, vesivahingon takia) ja muun jälkeen, että tyttöjen on hyvä jättää tämä vuosi välistä - ihan siksikin, että saan keskittyä stressaamaan koirajuttuja!

Meille syntyy toivottavasti kesän alussa koiranpentuja. Niistä enemmän osoitteessa sopivan.com

Tämän lisäksihän gekot ovat kohta muuttamassa vihdoin terraariotorniin, joka on ollut jo melkein vuoden verran tekeillä. Jo olis aikakin saada se valmiiksi. Siinä taas sitten uudet muuttostressit gekkoraukoille, vaikka toki jälleen kerran omat kipot ja piilot ja muut muuttaa liskojen mukana. Pojat ei niinkään välitä, mutta tytöt syö vähän heikommin muuttojen jälkeen.

Sammakkokin voi edelleen pulskasti omassa pikku boksissaan ja sillekin olisi jo lasinen terraario odottamassa, että joku jaksaisi vääntää sinne taustan ja muut sisustuselementit.

Palataan asiaan toivottavasti lisko- ja terraariokuvien kera,
lähikuukausien aikana...

Sillä välin voitte seurailla instagrammissa: @elisafromfinland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua :)