keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Menetyksiä ja uusia tulokkaita

 On ollut vähän epäonnea, niinkuin minulla on tapana...

Sukkanauhakäärmeistäni Larimar löytyi eräänä keväisenä päivänä yllättäen kuolleena terraariosta. Sen puoliso Zircon voi edelleen hyvin. Larin kuolinsyystä ei ole tietoa.

Myöhemmin menetimme yllättäen leoskityttö Tuulin, joka myöskin löytyi vain yllättäen kuolleena, tuntemattomasta syystä. Vain joitain viikkoja myöhemmin tulehdusten kanssa taistellut Pyry luovutti taistelunsa ja lähti Tuulin seuraksi paremmille jauhomatomaille.

Hetken jo mietin, että myynkö Thoria lukuun ottamatta loputkin matelijat pois, mutta keräsin itseni ja päätin, että ei kai se sitten auta muu, kuin nousta täältä suosta. Mullehan ei siis jäänyt muita ns. jalostuskelpoisia leoskeja kuin Viima. Niinpä meille muutti Ruotsista viimekesäiset siskokset, jotka saivat nimet Helle, Pilvi ja Routa. Pari vauvaikäistä poikaa on myös tulossa, ja ehkä joku tyttökin vielä lisäksi kasvamaan.


Helle

Super snow patternless lisämausteilla -projekti kutistui aikalailla pelkäksi super snow -projektiksi. Kun nyt saisi ensin edes eläviä poikasia aikaiseksi, niin katsellaan sitten... Koska mullahan ei nyt tosiaan ole yhtä ainoaa jalostuskelpoista gekkoa, jolla edes yksinkertaisena tuo patternless -geeni olisi. Ja Helle ei ole edes mack snow, joten se on vähän sellainen bonuslisko.


Pilvi

Sukkiksistakin jäljellä on tosiaan enää Zircon-tyttö, ja nyt aika heikosti saa ulkomailta uusia ja Suomessa näitä ei juuri ole. Ja ehdottomasti haluaisin pienet porukat näitä, tyttöjä ja poikia erikseen. Ja Thorille en ole koronan aikana edes yrittänyt löytää puolisoa, ehtii varmaan kuolla ihan vanhuuteen ennen kuin sellaista löydän. Hammin messuja jo kovasti kaipailen, vaikka itse en paikanpäällä ole käynyt koskaan. Useampia eläimiä mulle on kuitenkin sitä kautta tullut.


Routa

Poikasia ei siis ole tulossa hetkeen. Vieläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua :)