tiistai 13. joulukuuta 2016

Thor on kotona

Olen ihan sulaa vahaa.
Se on niin upea, ettei sanat riitä.

Ensimmäinen kuva otettu jo heti autossa.

Tuijotti mua uhkaavasti, muttei edes puhissut, kun nostin pois laatikosta!

Punnitus, painoa 441g eli on Thor Sabiaa sopivan verran suurempi.




Lämpölampun alla.

Thorin kotiutuminen meni tosiaan hyvin, olin aivan mykistynyt kun sen näin. En ollut osannut yhtään kuvitellakaan, että se on noin blondi! Aivan upea! Ja helppo erottaa Sabiasta - ei mene liskot sekaisin kun kaikki on ihan eri värisiä. Toivotaan, että tämä mun kaksikko tuottaa lisää kivan värisiä skinkkejä.

Ainakin näin alkuun, reissusta väsyneenä, aivan ihastuttava käsiteltävä, rauhallinen tyyppi. Siinä missä Sabia-neiti riehuu, puhisee, rimpuilee, yrittää purra... Thor vaan on, lipoo uteliaana kielellä ja hengailee. Toivotaan, että myös pysyy sellaisena. Terrassa vaikutti rohkealta, tutkiskeli paikkoja, eikä piiloutunut kunnes sitten valojen sammuttua. Säikähtäessä (kolistelin terran päällä) meni toki piiloon, mutta tuli saman tien pois piilosta ihmettelemään. Vaikuttaa siis näin ensimmäisen päivän perusteella aivan mainiolta jätkältä.

Jonkin aikaa terraan päästyä kelpasi myös muutama jättijauhomato, joita mulle tuli samalla reissulla ReptileManiacsilta iso läjä. Näillä tosin ruokahalun puute ei ole todellakaan ongelma... Sabiakin söi tänään kourallisen jauhomatoja ja kävi sitten vielä moneen kertaan tarkistamassa, ettei kippoon vaan jäänyt mitään.

Bonuksena vielä yksi kuva Sabiasta.

Kotiutumisen jälkeen otetaan pientä talvilepoa
ja sen jälkeen onkin aika kokeilla, jos pikkuskinkkejä saisi aluille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua :)